Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir

Sırt bölümü kapitonedir, istediğiniz ölçülerde üretiyoruz. Karteladan beğendiğiniz kumaş ile döşemesini yapıyoruz.

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir
Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir

Sırt Kapitoneli Şık C Cafe Chester Sedir

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,4 Yıldız - Toplam: 8
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1469
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim

Modern tasarıma sahiptir, lüks görünümü ile işletmenize değer katar. Aynı zamanda 32 DNS, 35 DNS gibi zevkinize uygun sertliklerde sünger ile üretiyoruz. Süngerler birinci sınıf kalitedir, uzun yıllar çökme yapmaz konforunu kaybetmez. İskelet aksamı fırınlanmış gürgen ağacından meydana gelmiştir, ömürlük iskelete sahiptir.

Koltuğu istediğiniz ölçülerde üretiyoruz. Modelde değişiklik ya da bambaşka bir projeniz varsa onunda üretimini yaparız. Sıfırdan projelerinize kalıp oluşturur, numune yapar ve seri olarak üretiriz.

Toplu siparişlerinizi size belirtilen sürede tamamlanır. Karteladan beğendiğiniz renk ve desende kumaş ile döşeme yaparız. Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Sizin için seçtiklerimiz

Dekoratif Ürünler Ve Özel Ofis Tasarımları

Bu kategoride yer alan ürünler piyasada bulunması kolay olmayan özel işçilik ve malzeme isteyen ürünlerdir. Orijinal fikirlerden çıkan tasarımların ufak detaylarının büyük bir özveri ile işlenmesi sonucu şekil kazanmıştır. Özel üretim kapasitemiz sadece burada ürünler ile sınırlı değildir. Bunlara ilave olarak

  • Özel ölçülerde üretim yapıyoruz.
  • İstediğiniz tarzda kumaş (piyasa ve özel kumaşlar dahil) üretim yapıyoruz.
  • Modellerimiz de ilave eklemek veya çıkartmak istediğiniz değişiklikler varsa değişikliklerinizi uygularız.
  • Sünger seçeneklerimiz ile aradığınız maksimum konforu yüksek kalitede süngerler ile sizlere sağlıyoruz. Süngerin sertlik seçeneği tamamen sizin konforunuza göre ayarlanır.
  • Hayal ettiğiniz özel mobilya projeniz varsa bunu gerçeğe dönüştürürüz. Projeleriniz için özel kalıp çıkartır numune oluştururuz.

Dekoratif Ürünler Ve Özel Ofis Tasarımları

ofis tasarımları ofis mobilyalar özel ofis mobilyaları özel ofis tasarımlar dekoratif koltuk dekoratif mobilya özel tasarımlar özel mobilya tasarımları özel koltuk tasarımları c chester cafe sedir chester sedir
Mesaj Yaz