Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Klasik Hakiki Deri Chester Koltuk Takımı

Hakiki deri klasik chester koltuk takımı modeli tüm zamanların eskimeyen tasarımı olarak yüzlerce yıldır chester koltuklar üretilmeye devam ediyor. Klasik chester koltuk takımı için zengin deri seçenekleri yanı sıra kumaş seçenekleri de sunuluyor.

Klasik Hakiki Deri Chester Koltuk Takımı
Klasik Hakiki Deri Chester Koltuk Takımı

Klasik Hakiki Deri Chester Koltuk Takımı

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Üstteki resim No:8189

Üstteki resim No:8188

Üstteki resim No:8187

Üstteki resim No:8185

Üstteki resim No:8184
Notu: 4,3 Yıldız - Toplam: 311
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 6014
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim
Hakiki deri klasik chester koltuk takımı modeli tüm zamanların eskimeyen tasarımı olarak yüzlerce yıldır üretilmeye devam ediyor. Klasik chester koltuk takımı için zengin deri seçenekleri yanı sıra kumaş seçenekleri de sunuluyor.
Chester Koltuklarda istediğiniz renklerde zengin seçenekler bulunmaktadır ki aşağıda örnek olarak sunduğumuz kumaş ve hakiki deri seçeneklerinden bir kısmını görebilirsiniz. Bu seçenekler sadece fikir amaçlı konulmuştur, güncel değildir. Çünkü kumaş veya deri gibi seçimin mutlaka dokunularak ve canlı görülerek yapılması gerekir.
Klasik chester koltuk takımı resimde gördüğünüz gibi gösterişli bir modeldir. Hakiki deri ile kaplanmış olup üretim seçeneklerinde içten açılmalı yatak sistemi eklenebilir. Bu sayfada benzer klasik hakiki deri chester koltuk modellerini de sayfayı aşağı kaydırıp görebilirsiniz. Chester koltuk üretimi özellikle de hakiki deri işçiliği konusunda Bycadde® en iyi ustalara sahip büyük ve özel üretim fabrikasıdır.

Kapitoneli ve Chester koltuk modellerinin yer aldığı bu sayfamızda yer alan tüm koltuk modelleri istediğiniz renklerde kumaş deri seçenekleriyle üretilmekte olup tek parçadan istediğiniz adetlere kadar üretilmektedir.

Sizin için seçtiklerimiz

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

Chester ve kapitoneli koltuk modellerimizden beğendiğiniz tüm modeller istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleriyle üretilmektedir. Chester koltuklarda ister tek kanepe isterseniz istediğiniz adetlerde üretim yapılmaktadır. Nubuk kumaşlardan, ikon kadife kumaşlar, hakiki deri seçeneklerine kadar seçeneklerimiz mevcuttur.
Sünger çeşitlerimiz zengin olup istediğiniz rahatlıklarda ve kalitede seçebilirsiniz.
Yatak mekanizmalarında pek çok seçenekler sunmaktayız. Sandıklı tercihlerinizde pek çok modele uygulanabilir. Evinize özel ölçüler ve mimari projeler tasarlanır ve uygulanır. İç Mimarlarımız sizlere tüm teknik desteği sağlamaktadır. Projelendirme aşamasında bilgisayar ortamında çizimler yapılmakta evinizin dekorasyonunu sanal ortamda sizlere sunmaktayız.
Evinizin dekorasyonu konusunda size en iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

chester koltuk modelleri chester koltuk takımları kapitoneli koltuk takımları klasik chester koltuk modelleri klasik chester koltuk takımı hakiki deri chester koltuk takımı
Mesaj Yaz