Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Swiss Koltuk Takımı

Swiss koltuk takımı, sırt bölümü kapitoneli berjer ve iki adet üçlü kanepeden meydana gelmiştir. Kanepeler isteğe göre kapitone yaptırılabilir.

Swiss Koltuk Takımı
Swiss Koltuk Takımı

Swiss Koltuk Takımı

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,5 Yıldız - Toplam: 9
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1331
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim

Swiss koltuk takımı sırt bölümü kapitone berjerler, sade üçlü kanepelerden meydana gelmiştir. Koltukların iskelet aksamı fırınlanmış gürgen ağacıdır. Kumaşı silinebilir kumaştır. Kumaş kartelamız da yer alan kumaşlardan, her hangi biri ile de üretim yaparız. Koltuklar özel ölçülerde kullanılacak alana uygun olacak şekilde üretilecektir. Ürün detayları:

  • Silinebilir kumaş, istediğiniz renkte kumaş, deri ile değiştirilebilir.
  • İskelet aksamı fırınlanmış gürgen ağacıdır.
  • 35 DNS sünger kullanılmıştır. Dilediğiniz sertlikte sünger ile de koltuğu alabilirsiniz.
  • Kullanılacak mekana özel ölçüler.
  • Kredi kartına ödeme kolaylığı.

Swiss koltuk takımı için istediğiniz ek özellikler varsa bunları da sizler için gerçekleştiririz. Kanepeler tamamen kapitoneli yaptırabilirsiniz.

Sizin için seçtiklerimiz

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

Chester ve kapitoneli koltuk modellerimizden beğendiğiniz tüm modeller istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleriyle üretilmektedir. Chester koltuklarda ister tek kanepe isterseniz istediğiniz adetlerde üretim yapılmaktadır. Nubuk kumaşlardan, ikon kadife kumaşlar, hakiki deri seçeneklerine kadar seçeneklerimiz mevcuttur.
Sünger çeşitlerimiz zengin olup istediğiniz rahatlıklarda ve kalitede seçebilirsiniz.
Yatak mekanizmalarında pek çok seçenekler sunmaktayız. Sandıklı tercihlerinizde pek çok modele uygulanabilir. Evinize özel ölçüler ve mimari projeler tasarlanır ve uygulanır. İç Mimarlarımız sizlere tüm teknik desteği sağlamaktadır. Projelendirme aşamasında bilgisayar ortamında çizimler yapılmakta evinizin dekorasyonunu sanal ortamda sizlere sunmaktayız.
Evinizin dekorasyonu konusunda size en iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

chester koltuk modelleri chester koltuk takımları kapitoneli koltuk takımları modern chester koltuk modelleri swiss koltuk takımı
Mesaj Yaz