Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

İmalattan Chester Kanepeler

Kendimizin imal ettiği chester kanepeler kapitone işçiliği ve torna ahşap ayaklara sahiptir. Eğimli kolları ile güzel bir görünüm kazandırıyor.

İmalattan Chester Kanepeler
İmalattan Chester Kanepeler

İmalattan Chester Kanepeler

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,3 Yıldız - Toplam: 130
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1260
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim

Bycadde Mobilya atölyelerinde üretilen chester kanepeler, üzerinde taşıdığı keten kumaşı ve kapitoneleri ile modernliği ve gelenekselliği bir arada barındırıyor. Altında bulunan torna ayaklara sahiptir. Chester kanepe kumaş kartelasında beğeneceğiniz farklı renk ve desen ile de üretim yapıyoruz. Ürünün detaylı bilgileri:

  • Bycadde atölyelerinde imal edilmektedir. İmalattan direk satışı yapılır.
  • Üzerinde keten kumuş ile giydirilmiştir. Kumaş silinebilir özelliği vardır. Kumaş kartelasında yer alan yüzlerce renk ve desende kumaşlardan zevkinize göre üretiyoruz.
  • İskeleti gürgendir. Uzun yıllar kullanılır dayanıklıdır.
  • Kapitonelerin hepsi ustalık eseridir.

Chester Kanepe isteyenler için takım olarak da üretilmektedir. 3+2+1 ya da 3+3+1 gibi ihtiyaçlarınıza uygun takımlar da üretiyoruz.

 

Sizin için seçtiklerimiz

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

Chester ve kapitoneli koltuk modellerimizden beğendiğiniz tüm modeller istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleriyle üretilmektedir. Chester koltuklarda ister tek kanepe isterseniz istediğiniz adetlerde üretim yapılmaktadır. Nubuk kumaşlardan, ikon kadife kumaşlar, hakiki deri seçeneklerine kadar seçeneklerimiz mevcuttur.
Sünger çeşitlerimiz zengin olup istediğiniz rahatlıklarda ve kalitede seçebilirsiniz.
Yatak mekanizmalarında pek çok seçenekler sunmaktayız. Sandıklı tercihlerinizde pek çok modele uygulanabilir. Evinize özel ölçüler ve mimari projeler tasarlanır ve uygulanır. İç Mimarlarımız sizlere tüm teknik desteği sağlamaktadır. Projelendirme aşamasında bilgisayar ortamında çizimler yapılmakta evinizin dekorasyonunu sanal ortamda sizlere sunmaktayız.
Evinizin dekorasyonu konusunda size en iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

chester koltuk modelleri chester koltuk takımları kapitoneli koltuk takımları modern chester koltuk modelleri imalatta chester kanepeler
Mesaj Yaz