Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi
Bycadde Mobilya

Chester Koltuk Nedir? Özel Chester Koltuk Üretimi

Özel chester koltuk üretimi nasıl yapılır? Kim yapar? Neleri kapsar? Chester nedir? Chester (çeştır şeklinde de yazanlar var) koltuk nedir? Baklava dilimli kapitoneli işçiliğin en önemli temsilcisi olan chester koltuk modelleri özel üretim hakkında bu sayfadaki bilgiler işinize yarayacak.

Chester Koltuk Nedir? Özel Chester Koltuk Üretimi
Chester Koltuk Nedir? Özel Chester Koltuk Üretimi

Chester Nedir?

Chester aslında İngiltere'nin batısında bir kasaba ismidir. Ülkemizde ise chester ismichesterfield koltukmodellerini kısaca tanımlamak için kullanılmaya başlanmıştır. Kullanım şekilleri yazılış ve telaffuz olarak hemchesterhemdeçestırolarak yazılmakta.

Chester Koltuk Nedir? Chester Koltuk Nasıl Yapılır Nelere Dikkat Edilmelidir?

Chester kotluk, İngilizce olarak chesterfield olarak yazılır kabarık koltuk olarak bilinir. Chester Koltuklar, kapitone işçiliğine sahip kapitone düğmeleri takılan baklava dilimi görüntüsü veren koltuklardır. Chester Koltuklar kumaş ve deri gibi pek çok kumaş-deri türünün kaplama olarak kullanıldığı ancak özellikle hakiki deri ve kadife kumaşlar kullanıldığında kendisini ortaya çıkarır. Resimler üzerinden biraz daha net anlaşılacaktır.

Aşağıdaki buchester koltuk takımıketen,şönil tarzı kumaş ile kaplanmış, güzel bir chester koltuk tasarımı. Ancak kullanılan kumaş her ne kadar en iyi kumaşlardan olsa da chester koltukların kendisine özgü havasını söndürmüş görünüyor.

Chester Koltuk Takımı Geleneksel Tasarım Özel Üretim

Deri kaplanmış chester koltuklar mat olsun parlak olsun, hakiki deri veya hakiki deri görünümlü deriler kullanıldığında kendini göstermektedir. Aşağıda gördüğünüzderi chester koltukbir otel projesi için yaptığımız yataklı kanepe işine aittir.

Yataklı Chester Deri Kanepeler Otel Projesi

Bazı kumaş türleri vardır, deri gibi görünürler. İşte bu kumaşlardan bir örnek nubuk kumaş ile kaplanmış chester koltuk takımı. Chester koltuk için seçilecek kumaşlarda dikkat edilmesi gereken en önemli özellik kapitone işçiliğini tam bir şekilde karşılayacak yumuşaklıkta olmasıdır. Bazı kumaşlar oldukça serttir. Sert kumaşların kapitone işçiliğinde uygulanması istenilen görüntüyü elde etmeyi engelleyebilir. Aşağıda gördüğünüznubuk chester koltuk takımıiçin kullanılan nubuk kumaş ipeksi dokunuşa sahip üç kat astarlı yumuşak nubuk kumaşlardandır.

Derik Chester Koltukları Nubuk Kumaş

Hakiki Deri Chester Koltuk aslında orijinal olan seçimdir.Chester koltuklariçin hakiki deri kullanmak oldukça maliyetli bir seçenek olduğunu da unutmamak gerekir. Seçilen hakiki deri fiyatı maliyetini belirleyen en temel unsurdur. Örneğin aşağıda gördüğünüzhakiki deri chester köşe koltuküzerinden bazı küçük hesaplar yapacak olursak; Varsayalım 50 M² deri gerekli olsun. En ucuzhakiki deriiçin 25€ ödediğinizi varsayalım. Toplam deri tutarı: 1250€ olacaktır. Biraz daha üst sınıfhakiki deri seçimiyapmış olsanız, ortalamafiyatı60€ olsun. Sadece deri için toplam tutar: 3000€ olacaktır. Bunu Türk lirasına çevirdiğimizde hakiki deri koltuk için ortaya çıkacak maliyetler oldukça farklı olacaktır.

Hakiki deri koltuklarda fiyatı belirlenmiş koltuklarda farklı deri seçimi yapamazsınız. Yapmak istediğinizde gördüğünüz fiyat değişecektir. Özel üretim söz konusu olduğunda ise zaten fiyat, yapılacak işin seçenekleri belirlendiğinde ortaya çıkmaktadır.

Hakiki Deri Chester Köşe Koltuk


Hangi mekan için olursa olsunchester koltuktasarımları iç mekan dekorasyonunuzu tamamlamak için mükemmel seçenektir.Chester koltukile ilgili yeni modellerimizi yakından takip edin.

Diğer bir kaplama seçeneği olan kadife tarzı kumaşlar, chester koltuklar için oldukça iyi bir tercihtir. Chester koltukların modeli nasıl olursa olsun kadife kumaşlardan özellikle parlak kumaşlar chester koltukları çok iyi bir şekilde göstermektedir. Aşağıda gördüğünüzkadife chester koltuk takımıüzerindeki kumaşlardan hangi renk tercih edilirse edilsin chester koltukları ortaya çıkarmaktadır.

Deluxe Şatafatlı Kadife Chester Koltuk Takımı Londra Stil

Chester Koltuk Nasıl Üretilir?

Chester koltuk üretimigelişen teknolojiye bağlı olarak oldukça fazla etkilenmiş, klasik geleneksel tasarımlar yanında modern tasarımlarla da oldukça ilgi görmektedir. P şeklinde kolçak tasarımına sahip, topuz torna ayaklarıyla geleneksel çizgileri simgeleyen klasik modeller tüm zamanların en iyileri olmaya devam ediyor olsa da modern tasarımlar chester koltuklara yeni bir boyut kazandırmıştır.

Full Kapitone Quilting Tufled Chesterfield

Yukarıda gördüğünüz komple her tarafı (sadece alt kısmı hariç) kapitone işçiliği ile modern chester koltuk tasarımlarını simgelemektedir. Pek çok tanımlamalara sahiptir. Üreticiler arasındaki tanımı"İtalyan Chester Koltuk"olarak bilinir. Diğer bilinen adı Baxter chester koltuk, detaylı tanımı olarak komple kapitoneli, her tarafı kapitoneli koltuk olarak tanımlanabilir. Bu tarz chester koltuklar içinmodern chester koltuktanımlaması daha doğru olabilir.

Chester Koltuk, lüks iç mekan dekorasyonu için çok yerinde bir seçenektir. Sadece kanepe olarak düşünebileceğiniz gibi koltuk takımı, köşe koltuk takımı gibi istediğiniz tarzda chester koltuk tasarımlarını istediğiniz gibi özel üretim yapan bizim gibi firmalara yaptırabilirsiniz. Örneğin üstteki beyaz deri chester kanepeyi köşe koltuk olarak yaptırmak mümkündür.

Chester Koltuk Tasarımları Hangi Mekanlar için Uygundur?


  • Eviniz için uygundur.
  • Otel Odalarına uygundur.
  • Lobiler için uygundur (Otel, Rezidans, Hastahane, Lobi olan her yer için)
  • Cafe ve Restoranlar için
  • Ofisler için

Kısaca her türlü lüks mekan tasarımları için düşünülebilir. Her model her mekan için uyarlanabilir.

BYCADDE®Mobilya, Modoko sanayisinde en büyük üretici firmalardan biridir. Gerek ülke içerisinde gerekse uluslararası proje ve özel işleriniz için bizimle çalışabilirsiniz. Aynı zamanda da ihracatçı firmayız. Seri üretimini yaptığımız modellerimiz ile ilgili katalog istekleriniz veya özel projeleriniz için bycaddemobilya@gmail.com adresimize yazabilirsiniz.

Notu: 5,0 Yıldız - Toplam: 5
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022

Sizin için seçtiklerimiz

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

Chester ve kapitoneli koltuk modellerimizden beğendiğiniz tüm modeller istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleriyle üretilmektedir. Chester koltuklarda ister tek kanepe isterseniz istediğiniz adetlerde üretim yapılmaktadır. Nubuk kumaşlardan, ikon kadife kumaşlar, hakiki deri seçeneklerine kadar seçeneklerimiz mevcuttur.
Sünger çeşitlerimiz zengin olup istediğiniz rahatlıklarda ve kalitede seçebilirsiniz.
Yatak mekanizmalarında pek çok seçenekler sunmaktayız. Sandıklı tercihlerinizde pek çok modele uygulanabilir. Evinize özel ölçüler ve mimari projeler tasarlanır ve uygulanır. İç Mimarlarımız sizlere tüm teknik desteği sağlamaktadır. Projelendirme aşamasında bilgisayar ortamında çizimler yapılmakta evinizin dekorasyonunu sanal ortamda sizlere sunmaktayız.
Evinizin dekorasyonu konusunda size en iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

chester koltuk üreticisi chester koltuk nasıl yapılır hakiki deri chester koltuk baklava dilimli chester koltuk üretimi özel kapitoneli koltuk üretimi özel chester koltuk üretici firma modoko chester koltuk üretimi lüks özel chester koltuk dekorasyonu
Mesaj Yaz