Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Yuvarlak Klasik Yemek Masası Ve Sandalye Pentür Cilalı

Yuvarlak yemek masası klasik pentür desen işlemeli oymalı ayağı, klasik oymalı sandalyeleri ile konforlu lüks bir model.

Yuvarlak Klasik Yemek Masası Ve Sandalye Pentür Cilalı
Yuvarlak Klasik Yemek Masası Ve Sandalye Pentür Cilalı

Yuvarlak Klasik Yemek Masası Ve Sandalye Pentür Cilalı

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,5 Yıldız - Toplam: 29
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1477
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim
Yuvarlak Masa pentür desen işlemelidir. Pentür desenler tıpkı klasik ağaç oymaları gibi el ile özenle ve dikkatle uygulanan çalışmadır. Yemek masasının ayağı oymalıdır. Renk istediğiniz gibi yapılır. Beyaz ve altın varak yerine siyah ve altın varak, siyah ve gümüş varak gibi farklı tercihler düşünebilirsiniz. Sandalyeler oymalı klasik, oymalı kısımlar altın varaklı olup yine renklerini farklı tercih edebilirsiniz. Sandalye kumaşları özel goblen kumaşlardan olup farklı tercihlerde bulunabilirsiniz. Masa ölçülerinde istediğiniz çaplarda çalışılır.

Sizin için seçtiklerimiz

Klasik Avangart Koltuklar Mobilyalar

Avangart Mobilyalar geçmişin çizgileri ile modern tasarımların sentezinden ortaya çıkan gösterişli dekoratif tasarımlardır. Sunmuş olduğumuz avangart mobilyalar Modoko kalitesinde olup beğendiğiniz modele göre özel üretim seçenekleri belirtilmiştir. Özel üretim yaptığımız için beğendiğiniz modellerin belirtilen ölçüler dışında evinize özel ölçüler ile de yapılabileceğini düşünebilirsiniz. Bu bağlamda renk seçenekleri de isteğiniz doğrultusunda uygulanmaktadır.

Klasik Avangart Koltuklar Mobilyalar

klasik avangart mobilyalar avangart mobilya klasik mobilya oymalı klasik sandalye lüks yemek masası ve sandalye takımı oymalı yemek masası lüks klasik yemek masası
Mesaj Yaz