Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Navara Cafe Sedirler

Navara cafe sedirleri özel ölçülerde üretimini yapıyoruz. İstediğiniz kumaş ve renkte üretiriz.

Navara Cafe Sedirler
Navara Cafe Sedirler

Navara Cafe Sedirler

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,2 Yıldız - Toplam: 10
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1293
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim

Navara cafe sedirleri, yumuşak ipeksi dokunuşu, ihtişamlı görünüşe sahip sedir modelimizdir. Süngeri gayet konforlu işletmenize gelen müşterilerinizin konforunu düşünerek üretilmiştir. Koltuklar fabrikamız da çok ve az adetli olarak üretilmektedir. Sizlerin siparişlerine göre üretim yaparız.

  • Kumaşı ipeksi bir dokunuşa sahiptir. Bunula beraber farklı renk ve kumaşlarda üretim yapabiliriz.
  • Üzerindeki sünger müşterilerinizin konforu düşünülerek özel kullanılmıştır.
  • Oturum yüksekliği ve genişliği de dahil bütün ölçülerde üretim yapıyoruz.
  • Özel tasarımlarınız varsa onları da üretimini yaparız. Aklınızdan geçen tasarımın numunesini sizlere yapar sonrada üretiriz. Bu şekilde yaptığımız çok projelerimiz vardır.
  • Kredi kartı geçerlidir. Taksit seçeneklerimiz mevcuttur.

Bycadde Mobilya, işletmeler için çok adetli koltuklar üretimi yapmaktadır. Seri üretim yapan tesislerimizde sizlere cafe koltukları, restoran koltukları, konferans salonu koltuğu, sinema salonu koltuğu, okul koltukları imalatı yaparız.

Sizin için seçtiklerimiz

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

Bu kategorideki görseller fikir amaçlı olup işletmeniz için düşündüğünüz dekorasyonunuz için özel olarak tasarlanmakta ve istenilen adetlerde ve metrajlarda üretilmektedir. Eğer projelendirilmiş bir tasarımınız yoksa bizi çağırın yapılacak işe yerinde keşif yaparak ölçüleri alalım nereye neler yapılabilir taslak çıkaralım ve bütçeye uygun alternatifler sunalım.
Hakiki derilerden özel kumaşlara kadar zengin renkler, farklı işçiliklere kadar her mekana uygun seçenekleri size sunalım.
Cafe, ofis, otel, restoranlar için dekoratif koltuklar, sedirler mekanınıza özel seçeneklerle üretilmekte. Masalar, sandalyeler, berjerler, kapitoneli modeller farklı işçilik uygulamaları ile lüks mekanları bizimle hazırlayın.

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

kanepe kanepe modelleri kanepeler kanepe imalatçısı dekoratif kanepeler cafe koltukları ofis koltukları otel koltukları patchwork koltuk kırkyama koltuk
Mesaj Yaz