Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Cafe Restaurant Tasarımı Sedir Masa Sandalye Berjer Duvar Kaplama

Lüks kafe, restoran gibi mekanlar kurmak isteyenler için iç tasarımda mobilya koltuk gibi ekipmanlar arıyorsanız istediğiniz adetlerde ve tasarımlarda üretimini biz yapıyoruz.

Cafe Restaurant Tasarımı Sedir Masa Sandalye Berjer Duvar Kaplama
Cafe Restaurant Tasarımı Sedir Masa Sandalye Berjer Duvar Kaplama

Cafe Restaurant Tasarımı Sedir Masa Sandalye Berjer Duvar Kaplama

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Lüks Kafe Restoran Mobilyaları

Lüks Kafe Restoran Mobilyaları

Üstteki resim No:5871
Hakiki Deri Sedirler Masa Sandalyeler

Hakiki Deri Sedirler Masa Sandalyeler

Üstteki resim No:5870
Notu: 4,4 Yıldız - Toplam: 77
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1763
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim
Yeni bir mekan kurmak için mobilyalar ve koltuklar arıyorsanız komple anahtar teslimi üretim yapıyoruz. Yurt içi ve yurt dışında pek çok özel tasarımları hayata geçirmiş firmamız, mekanlarınıza özgün pek çok modelleri bir araya getirerek size özel tasarımları ortaya çıkarmaktadır.
Bir tasarımdaki sandalyeler, diğer tasarımdaki masalar, başka bir tasarımdaki sedirler veya chester gibi modeller tamamen mekanınıza özgün ölçü ve üretim seçenekleriyle hazırlanmaktadır.
Özgün ve zengin ortamları müşterilerinize sunmanın en ekonomik yolu bizim gibi bir özel üretim firmasıyla çalışmanızdır. 
  • Masa modelleri
  • Sandalye Modelleri
  • Sedir modelleri
  • Dekoratif duvar kaplamaları
  • Sehpalar
  • Ve istediğiniz tüm mobilyalar özel üretim seçenekleri ile üretilmekte

Proje üzerinden tasarımlarınız yapılır. Modeller üzerinde istedikleriniz uygulanır. Bizimle irtibata geçin mümkünse gelelim yerinde keşif ile ölçülendirelim, isteklerinizi not alalım ve fiyat verelim.

Sizin için seçtiklerimiz

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

Bu kategorideki görseller fikir amaçlı olup işletmeniz için düşündüğünüz dekorasyonunuz için özel olarak tasarlanmakta ve istenilen adetlerde ve metrajlarda üretilmektedir. Eğer projelendirilmiş bir tasarımınız yoksa bizi çağırın yapılacak işe yerinde keşif yaparak ölçüleri alalım nereye neler yapılabilir taslak çıkaralım ve bütçeye uygun alternatifler sunalım.
Hakiki derilerden özel kumaşlara kadar zengin renkler, farklı işçiliklere kadar her mekana uygun seçenekleri size sunalım.
Cafe, ofis, otel, restoranlar için dekoratif koltuklar, sedirler mekanınıza özel seçeneklerle üretilmekte. Masalar, sandalyeler, berjerler, kapitoneli modeller farklı işçilik uygulamaları ile lüks mekanları bizimle hazırlayın.

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

kanepe kanepe modelleri kanepeler kanepe imalatçısı dekoratif kanepeler cafe koltukları ofis koltukları otel koltukları patchwork koltuk kırkyama koltuk
Mesaj Yaz