Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi
Bycadde Mobilya

Lüks Restoran Lokanta Dekorasyonu Koltuk Mobilya Tasarımları

Bycadde Restoran lokanta dekorasyonunuz için size hem fikir sunar hem de size özel üretim yapar. Lüks bir restoran ya da lokanta dekorasyonu için fikir araştırması yapıyorsanız bunun nedeni yeni bir restoran açmayı düşünüyor olabilir ya da mevcut restoranınız için yeniden bir tasarım arayışınızdan dolayı olabilir. Burada sizin için iyi fikirlerimiz var.

Lüks Restoran Lokanta Dekorasyonu Koltuk Mobilya Tasarımları
Lüks Restoran Lokanta Dekorasyonu Koltuk Mobilya Tasarımları

Bycadde, Restoran veya lokanta dekorasyonunuz için size hem fikir sunar hem de size özel üretim yapar. Lüks bir restoran ya da lokanta dekorasyonu için fikir araştırması yapıyorsanız bunun nedeni yeni bir restoran açmayı düşünüyor olabilir ya da mevcut restoranınız için yeniden bir tasarım arayışınızdan dolayı olabilir.

Bycadde, gerek Türkiye'de gerekse dünya çapında özel tasarımları gerçeğe dönüştüren üretici bir firmadır. İç mimarların hazırladığı projeleri ya da mevcut tasarımlardan yola çıkılarak düşünülen ürünlerin yeniden ölçülendirilip üretilmesi noktasında üretim ayapını oluşturmaktadır. Bu nedenle ister işletme sahibi olun isterseniz iç mimar olun fark etmez, işinizi bize yaptırabilirsiniz.

Yaptırmayı düşündüğünüz tasarımlar için size özel numuneler hazırlıyoruz. Sizin için hazırladığımız numuneleri yakından gördüğünüzde farklı şeyler görebiliyorsunuz ve siparişleriniz üretilmeden önce değiştirme fırsatına sahipsiniz. Böylece gerek sizin gerekse bizim gözümüzden kaçan noktalar tespit edilip son karar verildikten sonra seri üretime geçiliyor.

Restoran veya lokanta dekorasyonu hakkında çok şeyler yazılabilir fakat realitede işler değişir. Gerek renkler, gerek kumaş & deri gibi seçenekler gerçekte ve görsellerde farklı algılanabilmektedir. Herşeyin en iyisini istediğinizi biliyoruz. Bu bilinçle yola çıktığımız için herşeyi canlı görmenizi, dokunmanızı ve onları hissetmenizi istiyoruz. Görseller üzerinden sunduğumuz fikirler ise tamamen görüntü, şekil ve yerleşim tespitidir. Konfor, yaşanması gereken bir durumdur.

Güzel bir Bar & Restoran Tasarımı:

Lüks Restoran Mobilyaları Sedir Masa Koltuk

Daha çok yemek için düşünülen lüks bir restoranda olması gereken bolca masalar ve sandalyeler:

Modern Lüks Restoran Tasarımı Masa Sandalye Sedir Koltuklar

yeme içme yanında koyu bir muhabbeti seven misafirleriniz varsa şöyle bir dekorasyonu da düşünmelisiniz:

Restoran İçmekan Tasarımı Sedir Masa Koltuk Sandalye

5 yıldız ve üzeri bir otel restoranı için olabilecek güzel bir restoran tasarımı bakıyorsanız şu Dubai'deki Otel Restoran tasarımı size güzel bir fikir verebilir:

Otel Restoran Tasarımı Koltuk Masa Puf, Dubai

İçeriğimizde pek çok lüks tasarımlar bulunuyor. Arzu edersenizCafe & Otel Tasarımlarının yer aldığı kategoride Restoran ve Lokantalar için güzel örnekler bulabilirsiniz. Bunun dışında diğer bölümlerde Sandalyeler, masalar, dekoratif ürünler yer alıyor. İçeriğimizi dolaştıkça yeni şeyler keşfedeceksiniz.

Gördüğünüz tasarımlara bakarken onları kendi mekanınız için özel hazırlanacağını mutlaka aklınızdan çıkarmayın. Ölçüler, Renkler, İşçilik örnekler, Kumaş-Deri seçenekleri, Cila seçenekleri Kare-Oval masalar, puflar, duvar döşemeleri her şey ve her parça seçeneklerinizi belirleyebilir.

Notu: 5 Yıldız - Toplam: 1
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022

Sizin için seçtiklerimiz

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

Bu kategorideki görseller fikir amaçlı olup işletmeniz için düşündüğünüz dekorasyonunuz için özel olarak tasarlanmakta ve istenilen adetlerde ve metrajlarda üretilmektedir. Eğer projelendirilmiş bir tasarımınız yoksa bizi çağırın yapılacak işe yerinde keşif yaparak ölçüleri alalım nereye neler yapılabilir taslak çıkaralım ve bütçeye uygun alternatifler sunalım.
Hakiki derilerden özel kumaşlara kadar zengin renkler, farklı işçiliklere kadar her mekana uygun seçenekleri size sunalım.
Cafe, ofis, otel, restoranlar için dekoratif koltuklar, sedirler mekanınıza özel seçeneklerle üretilmekte. Masalar, sandalyeler, berjerler, kapitoneli modeller farklı işçilik uygulamaları ile lüks mekanları bizimle hazırlayın.

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

özel tasarım mobilya koltuk dekorasyonu exclusive furniture interior designs exklusive innenausstattung sofamöbel exklusiver hersteller von möbel sofas restoran tasarımları lokanta tasarımları restoran koltuk tasarımları restoran masa sandalye tasarımları restoran koltuk sedir berjer modelleri restoran mobilya tasarımları lokanta iç mekan tasarımı restoran dekorasyonu örnekleri
Mesaj Yaz