Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi
Bycadde Mobilya

Toptan Koltuk Takımı Üretimi Toptan Koltuk İmalatçısı

Bycadde, Toptan Koltuk takımı üretiminde yüksek üretim kapasitesine sahip özel üretimi de içinde barındıran bir fabrikadır. Koltuk takımı toptancıları arayanlar bu sayfadan seri üretimdeki modelleri ve bilgileri görebilir.

Toptan Koltuk Takımı Üretimi Toptan Koltuk İmalatçısı
Toptan Koltuk Takımı Üretimi Toptan Koltuk İmalatçısı

Bycadde, mağazalar içintoptanüretim yapmaktadır. Üretimini yaptığımızkoltuk takımlarıgüncel piyasada en çok satan modelleri kapsar. Şayet mağazanızın tarzı seri üretimini yaptığımız koltuk takımlarına uygunsa almayı düşünebilirsiniz. Bununla birlikte kendi modelleriniz için üretimi bize yaptırabilirsiniz. Ancak seri üretim yapabilmemiz için üretim sayısı ve süreklilik önemlidir.

Koltuk toptancısıolmak kolay bir iş olmadığı gibi müşterilerinize sattığınız koltukları sorunsuz, onları memnun edecek şekilde siparişlerinizi teslim etmekte kolay bir iş değildir. Biz sizi de çok iyi anlıyoruz. Bycadde®olarak siparişlerinizi özenle ve teslim sürelerine yetişecek şekilde siparişte bildirilen ayrıntıları sorunsuz yapacağız. Bunun için tek yapmanız gereken sipariş detaylarını dikkatlice bize iletmenizdir. Siparişleriniz, Sipariş Takip Sistemine(STS) anında girilir. Teslim tarihlerine göre üretim sırasına konulur. Termin sürelerine göre üretim sıralamasına girer. İskelet, Döşeme, Kumaş, Muhasebe, Ambalaj ve Teslimat aşamaları çevrim içi (online) takip edilir.


Toptan Koltuk Üretimi:Biz, teslimat konusunda müşterilerinize sorunsuz teslim edebilmeniz için Kalite Kontrol ve Ambalajda uluslararası taşıma kriterlere uygun davranırız. Bu yüzden elemanlarınız, müşteri ürünlerini teslim ederken yaşayacakları pek çok sorunlara karşı ürünlerin azami derecede zarar görmeden teslim etmelerini sağlarız. Bu durumun sizin için de çok önemli olduğunu iyi biliriz. Bizden teslim aldığınız siparişlerinizi sadece yurt içi değil, tüm dünyaya güvenle yollayabilirsiniz. Eğer ihracatçı değilseniz, Bycadde aynı zamanda yurt dışı siparişlerinizi ihracatçı firma olduğu için gönderebilir.

Seri üretim dışında özel üretim yapan birkoltuk toptancısıolduğumuzu da bilmenizde fayda var. Pek çok müşterimiz otel, restoran vb. projeleri de yapıyor.

Birkaç Model;

Plus Koltuk Takımı: 2 adet yataklı üçlü koltuk, 2 adet berjer koltuk

Hanedan Koltuk Takımı: 2 adet Tekyat Yataklı, 2 Adet Berjer Koltuk

Kanuni Koltuk Takımı: 2 adet Yataklı üçlü koltuk, 2 adet Tekli Koltuk

CL Koltuk Takımı: 2 adet üçlü tekyat yataklı, 2 adet tekli

Lucci Koltuk Takımı: 2 adet üçlü tekyat yataklı, iki adet tekli

Bu görmüş olduğunuz modeller dışındayeni toptan koltuk modellerini görmek isterseniz bizimle irtibat kurabilirsiniz. Dünyanın ve Türkiye'nin her yerinden mağazalarla çalışıyor, yeni müşterilerimiz için de çalışabiliriz.Koltuk takımı toptancısıarayanlar için hazırladığımız bu sayfamız Bycadde hakkındatoptan koltuk üretimiile ilgili bilgi vermek istedik.

Notu: 5,0 Yıldız - Toplam: 2
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022

Sizin için seçtiklerimiz

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

Modern yaşam alanlarınızı mimarlarımızla tasarlayalım. Hayalleriniz sanala, sonra da gerçeğe dönüşsün.
Modern koltuk ve oturma grubu takımlarının yer aldığı bu bölümde ki tüm ürünlerde istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleri tercih edebilirsiniz. Özel projeleriniz uygulanır. Tüm modellerde Yataklı, Sandıklı ve ilave istekler uygulanır.
Kumaş ve deri seçenekleri konusunda sitemizde yer alan kataloglarımızdan fikir edinebilirsiniz.

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

toptan koltuk üreticisi koltuk takımı toptancısı toptan koltuk imalatçısı toptan koltuk takımı koltuk takımı toptancıları yeni model koltuk takımları en çok satan koltuk takımı modelleri
Mesaj Yaz