Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi
Bycadde Mobilya

Lüks Ve Modern Oturma Odası Tasarımları Koltuk Oturma Gurubu Köşe Takımı

modern lüks oturma odası tasarımları ile ilgili güzel fikirlerimiz var. Üstelik bu fikirler istediğiniz gibi üretiliyor. Koltuk takımları, köşe takımları, oturma gurupları, kitaplıklar, sehpalar, duvar üniteleri gibi mobilya ve koltuk ile ilgili size özel ölçü ve renklerde üretim yaptırabileceğiniz gibi buradaki oturma odası dekorasyonları ile ilgili yeni ve farklı fikirler edinebilirsiniz.

Lüks Ve Modern Oturma Odası Tasarımları Koltuk Oturma Gurubu Köşe Takımı
Lüks Ve Modern Oturma Odası Tasarımları Koltuk Oturma Gurubu Köşe Takımı

Bycadde® Mobilya size lüks ve konforlu oturma odası tasarımı dekorasyon fikirleri sunarken koltuk ve mobilyaları yaptırabilme imkanı da sunuyor. Sizin için modern lüks oturma odası tasarımları ile ilgili güzel fikirlerimiz var. Koltuk takımları, köşe takımları, oturma gurupları, kitaplıklar, sehpalar, duvar üniteleri gibi mobilya ve koltuk ile ilgili size özel ölçü ve renklerde üretim yaptırabileceğiniz gibi buradaki oturma odası dekorasyonları ile ilgili yeni ve farklı fikirler edinebilirsiniz.

Bir L Köşe Koltuk ile başlayalım. Unutmadan belirtelim, resimler üzerindeki kodlarda yer alan ikinci numaralar resimlere ait kodlardır. O kodlar ile iletişime geçtiğinizde kolaylıkla sorularınızı iletebilirsiniz.

Oturma Odası Modern L Köşe Koltuk Tasarımı

Modern bir oturma odası için üstteki köşe koltuk modeli pek çok farklı kumaş ve deri seçimi ile her ortama uyum sağlayacaktır. Metal ayaklı bazası minder kalınlığında fontu, sabit sırt minderi ve kırlent yastıkları ile sadece oturma odaları ve salonlar için değil aynı zamanda home ofis ve stüdyo daireler için düşünülebilecek güzel bir köşe koltuk tasarımı. L koltuk karşısında duvara montajı yapılmış raflar gözümüzden kaçmıyor.

Oturma odası dekorasyonu içinköşe koltuk modelleriile başlangıç yaptık. Köşe takımları ile devam ediyoruz.

Modernlüks bir oturma odası için hakiki deri köşe koltuk takımı elbette güzel olur.

Modern Oturma Odası Hakiki Deri Köşe Koltuk

Resimde görülen L şeklindeki hakiki deri ile kaplanmış köşe koltuk güzel bir tasarıma sahip. Arka kısma yerleştirilmişüç raflı kitaplık, metal iskeletli ikigüzel berjerkoltuk ve dekorasyona uyumluorta sehpası ile kombinasyon tamamlanmış. Gördüğünüzköşe koltuk L şeklindeve ölçüleri ne büyük ne de küçük. Ancak işin içine özel üretim girdiğinde ölçülerin bir önemi kalmıyor.

İp ucu:

Bu köşe takımını çok daha büyük düşünün. Sağ tarafında uzanma kısmı (Şezlong) bulunuyor. Karşı parçaya bir oturum daha ekleyip sol kısmına bir şezlong daha yerleştirelim. Hayalimizde canlandırdığımız sol kısmı şezlong değilde kolçaklı düşünelim. İşte bu şekilde gördüğünüz tüm tasarımları oturma odanız için uyarlayın.


Biz sizin ne istediğinizi biliyoruz, açıkçası aslında siz de ne istediğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Bu yüzden gördüklerinizin fikirlerinizi doğru yönlendirmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bizim işimiz istediğinizi üretmektir.

Oturma Odası Duvardan Duvara Köşe Koltuk Tasarımı

Oturma Odanız için köşe koltuklarla ilgili fikirlere devam ediyoruz. Üstte gördüğünüz oturma odasının bizimle ilgili kısmı sadece orta sehpa ve köşe takımı. Duvarda gördüğünüz raflar alçı dekorasyonu sonucu ortaya çıkarılmış ve duvara gizlenmiş. Görselde ki koltuk her ne kadar köşe koltuk olarak görünse de modüler tasarımlar zaten istenildiği şekillerde kullanıma uygundur. Hatta görmüş olduğunuz puflar dahi L köşeyi U köşeye çevirebilir. Duvardan duvara ölçülendirilmiş tek kişilik ve iki-üç kişilik oturumlara sahip parçalar köşe şeklinde dizilmiş. Yani resimde gördüğünüz hiçbir parça gelişi güzel ölçüye ve yerleşime sahip değildir (orta sehpa dahil).

İp Ucu:

Sizde oturma odanız için böyle bir dekorasyon düşündüğünüzde sadece koltukları dönüştürmekle kalmaz oturma odanızı ev sinema odasına dönüştürmüş olursunuz. Gerçekten ilgi çekici bir fikir.

Köşe koltukları ile ilgili fikirlerin ardından yumuşak bir geçişle oturma guruplarına doğru ilerliyoruz. Bunu yaparken de yine hem bir köşe koltuk hemde koltuk takımı havasında bir oturma odası salon tasarımı ile devam ediyoruz. Birbirinden güzel o kadar çokköşe koltuk takımı modelleribulunuyor ki ilgili kategoriden pek çoğunu listeleyebilirsiniz. Biz bu sayfada arşivde bulunanoturma odası salon tasarımlarını kullandık.

Modern Salon Dekorasyonu Oturma Gurubu Köşe Koltuk

Birbiriyle aynı üç parçadan oluşan modüler oturma odası koltuk takımı resimde de gördüğünüz gibi köşe koltuk olarak kullanılabiliyor.

Bunun gibi pek çok koltuk tasarımları modern oturma gurupları modüler tasarımlarıyla sizlere kullanırken de farklı seçenekler sunuyor.

Modern Oturma Odası Koltuk Takımı Dekorasyonu

Modern tasarımların başlangıç noktalarını anımsatan düz kolçaklı koltuk takımları kimi zaman resimde gördüğünüz gibi biraz daha modernize edilmiş olarak kullanılmaya devam ediyor.

Modern Oturma Odası Koltuk Takımı

Modern oturma odasıkoltuk takımı tasarımlarında da tıpkı köşe koltuk veya modüler koltuklarda olduğu gibi zengin seçenekler bulunmakta. birüçlü kanepeve ikitekli berjer koltukile küçük bir oturma odasını istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Daha büyük alanlar için bir üçlü kanepe daha ilave edilebilir.

Seri üretimini yaptığımız popüler modellerden de burada bahsetmek gerekir.

Hanedan Koltuk Takımı Tekyat Mekanizmalı

Üstte gördüğünüzHanedan Yataklı Koltuk Takımıile ilgili diğer resimlerini görmek için ürün sayfasına bakınız. Sırt yaslanmaları arkaya doğru hareket ettirilerek kolayca yataklı olabilir. Tek parçayı arkaya attığınızda uzanarak oturabilirsiniz. Modern lüks ve popüler bir oturma odası koltuk takımı.

Yine benzer bir model.

Mekanizmalı Nubuk Koltuk Takımı

Süngerleri hypersoft, mükemmel rahat bir koltuktur. Sırt kısımları üstteki modelde olduğu gibi arkaya itilerek yatağa dönüşür.

Yine şu koltuk takımı yataklı olma özelliğinde:

Sırt Mekanizmalı Nubuk Koltuk Takımı

Bunun sırt kısmı ise arkaya düşer ve yaslanma kısmı sehpa görevini alır. Popüler oturma odası koltuk takımı tasarımları içinde yer alır.

Relax Koltuk Takımı Kolları Ve Sırtı Açılır Mekanizmalı

Relax Koltuk Takımıkolçakları, sırt yaslanmaları mekanizmalıdır. Her bir kanepe iki kişilik kocaman bir yatağa dönüşür.

Flower Koltuk Takımı Modern Torna Ayaklı Zarif Tasarım

Flower koltuk takımı, modern bir oturma odası için güzel, dekoratif bir model.

Notu: 5,0 Yıldız - Toplam: 2
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022

Sizin için seçtiklerimiz

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

Modern yaşam alanlarınızı mimarlarımızla tasarlayalım. Hayalleriniz sanala, sonra da gerçeğe dönüşsün.
Modern koltuk ve oturma grubu takımlarının yer aldığı bu bölümde ki tüm ürünlerde istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleri tercih edebilirsiniz. Özel projeleriniz uygulanır. Tüm modellerde Yataklı, Sandıklı ve ilave istekler uygulanır.
Kumaş ve deri seçenekleri konusunda sitemizde yer alan kataloglarımızdan fikir edinebilirsiniz.

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

oturma odası tasarımları oturma gurupları köşe koltuk modelleri koltuk takımları modern kanepeler kitaplık mobilyaları modern oturma grupları oturma odası dekorasyonu lüks oturma odası dekorasyonu luxury living room design ideas özel üretim oturma odası dekorasyon fikirleri konforlu benzersiz lüks oturma odası tasarımı
Mesaj Yaz