Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

İtalyan Tasarım Koltuk Modeli Turuncu Rengi Kanepe Modeli

Turuncu rengi kanepe modeli italyan tasarım koltuk modeli olan bu dekoratif tasarım ile, bu muhteşem tasarım özel kanepeyi Şık tasarım ürün için tasarladı. Bu tasarım ürün İtalyan tarzı kanepe kadife kumaş turuncu renk ile yeniden kaplanmıştır. Sipariş üzeri sizde bu orijinal konforlu ürüne yumuşak oturuma sahip olmak için sipariş vererek sahip olabilirsiniz?

İtalyan Tasarım Koltuk Modeli Turuncu Rengi Kanepe Modeli
İtalyan Tasarım Koltuk Modeli Turuncu Rengi Kanepe Modeli

İtalyan Tasarım Koltuk Modeli Turuncu Rengi Kanepe Modeli

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,2 Yıldız - Toplam: 118
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 9765
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim
Turuncu rengi kanepe modeli italyan tasarım koltuk modeli olan bu dekoratif tasarım ile, bu muhteşem tasarım özel kanepeyi Şık tasarım ürün için tasarladı. Bu tasarım ürün İtalyan tarzı kanepe kadife kumaş turuncu renk ile yeniden kaplanmıştır.
Sipariş üzeri sizde bu orijinal konforlu ürüne yumuşak oturuma sahip olmak için sipariş vererek sahip olabilirsiniz?
Tasarım bu modern şık kanepe, Çağdaş yaşam alanlarınız için bu yüzden istediğiniz kumaş veya renk tercih ettiğiniz dokuma yumuşak yüksek kalite kumaş ile mükemmel kombinasyonunuzu oluşturmak istiyorsanız bize ulaşın.
İtalyan şık tasarım ürünlerden biri olan modern kanepe, Kişiye Özel İmalat ile tasarladığı bu ürün teslim olan ürün olup sizde sipariş vererek. Bu Tasarım ürün serisinden bir elemandır.
Bu, ORİJİNAL MODERN İTALYAN KANEPE MODELİ bu listeye dahildir. Tasarım koltuk dekoratif ürünler, arasında bu özel tasarım kanepeyi 1970'lerde italyan tarzı ile tasarlandı. Bu, tasarım italyan modeli italyan olduğu 1973'ten sonraki bir baskıdır. Bu tasarım 1972'de MOMA Müzesi'ndeki 'İtalya ve Yeni Yurtiçi Peyzaj' sergisinde yer almasının hemen ardından ün kazandı.
Tasarım olan kanepe modeli ürün, bir mimarı modern italyan koltuk çalışması sonrası tecrübe edilerek yapılmış teslim edilmiştir? Dekoratif koltuk ürünler, arasında İtalyan bir Tasarım kanepe mobilyaları hem malzeme kullanımı hem de tasarımlarının özgünlüğü açısından heyecan verici.
Dekoratif trend kanepe tasarımın kesin sınırlarına, Modern trend kanepeye, Malzeme olarak bunun İmalat yapılma aşamasında yüksek kalite döşeme malzemesi ve yüksek kalite dokuma kumaş tarzı ile yapılıp yerine teslim edilen tasarım dekoratif özel model olup.
Sizde sipariş vererek bu tasarım ürünlerden birine sahip olabilirsiniz. Birbirinden güzel modern kanepe modelleri
istediğiniz ölçü ve renklerde lüks kanepe modelleri evinize, ofisinize özel seçeneklerle üretilir. Modern lüks italyan tarzı kanepe modelleri kataloğunda beğeneceğiniz modelleri istediğiniz gibi bize yaptırın. İtalyan tasarım koltuk modeli.

Sizin için seçtiklerimiz

italyan tarzı modern kanepe modern italyan koltuk modeli lüks modern kanepeler modern luxury koltuk luxus sofasitz modelle exclusive modern sofas turuncu rengi kanepe modelleri italyan tarzı kanepe çeşitleri italyan tasarım koltuk modeli
Mesaj Yaz