Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Büyük Çiçek Motifli Yazlık Etekli Koltuk

Üzerinde bulundurduğu büyük çiçek desenleri ile etekli yazlık koltuğu istediğiniz ölçülerde yapıyoruz. Etekli yazlık koltuğun kumaşını, kartelamızdan beğendiğiniz kumaş ile değiştirebiliriz. İster kanepe ister takım olarak alabilirsiniz.

Büyük Çiçek Motifli Yazlık Etekli Koltuk
Büyük Çiçek Motifli Yazlık Etekli Koltuk

Büyük Çiçek Motifli Yazlık Etekli Koltuk

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,3 Yıldız - Toplam: 93
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1366
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim

Büyük çiçek motifleri ve eteğe sahip yazlık model koltuğa, istediğiniz ölçülerde sahip olabilirsiniz. Kartelamızdan beğendiğiniz renk ve desen de silinebilir kumaşlarımız ile üretiriz. Sünger 35 DNS sertlikte kaliteli sünger kullanılır. Dilerseniz konforunuza göre farklı sertlikler de sünger de kullanırız. İskelet aksamız fırınlanmış gürgen ağacından yapılmıştır. Kredi kartına ödeme kolaylığı bulunur.

Koltuklarınızı 3+3+1, 3+2+1 gibi takım olarak alabileceğiniz gibi sadece kanepe veya berjer olarak da alabilirsiniz. Toplu siparişler yaparız, özel projelerinizi imal ederiz.

Sizin için seçtiklerimiz

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

Modern yaşam alanlarınızı mimarlarımızla tasarlayalım. Hayalleriniz sanala, sonra da gerçeğe dönüşsün.
Modern koltuk ve oturma grubu takımlarının yer aldığı bu bölümde ki tüm ürünlerde istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleri tercih edebilirsiniz. Özel projeleriniz uygulanır. Tüm modellerde Yataklı, Sandıklı ve ilave istekler uygulanır.
Kumaş ve deri seçenekleri konusunda sitemizde yer alan kataloglarımızdan fikir edinebilirsiniz.

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

yazlık koltuk çiçekli koltuk yazlık koltuk modelleri pileli koltuk giydirme koltuk koltuk goblen desen koltuk etekli koltuk büyük çiçek motifli yazlık etekli koltuk
Mesaj Yaz