Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi
Bycadde Mobilya

Özel Ölçü Köşe Koltuk Takımı Nerede Kime Nasıl Yaptırılmalı?

Köşe koltuk takımı özel ölçü üretimi yaptırmak için nereye başvuracağınızı bulmak isterseniz bu makale size fikir verecektir. Köşe koltuk takımı denildiğinde ilk olarak akla gelen ölçüsüdür. Eviniz veya iş yeriniz için uygun ölçüde köşe koltuk takımı bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu makaleye göz attığınızda aslında bunun çok kolay olduğunu göreceksiniz.

Özel Ölçü Köşe Koltuk Takımı Nerede Kime Nasıl Yaptırılmalı?
Özel Ölçü Köşe Koltuk Takımı Nerede Kime Nasıl Yaptırılmalı?

Köşe koltuk takımıözel ölçüüretimi yaptırmak için nereye başvuracağınızı bulmak isterseniz bu makale size fikir verecektir.Köşe koltuk takımıdenildiğinde ilk olarak akla gelen ölçüsüdür. Eviniz veya iş yeriniz için uygun ölçüde hazır köşe koltuk takımı bulmak kolay bir iş değildir. Ancak özel olarak yaptırmak oldukça kolaydır. Bunun için özel üretim yapan üretici firmalara başvurmalısınız.

BYCADDE® Koltuk üretim tesisi Modoko'da bulunmakta, 6 katlı entegre üretim tesisi ile müşterilerine özel ölçü üretim sunmaktadır. Örneğin aşağıdakiköşe koltuk takımımüşterimizin beğendiği gri renkli taytüyü kumaş ileistenilen ölçüdeüretilmiştir.

Modern Köşe Takımları

Modern Köşe Koltuk Özel Ölçü

Yukarıda gördüğünüz modern köşe koltuk takımının farklı resimlerini sayfasında görebilirsiniz. Bunun gibi pek çokköşe koltuk takımıüretimini müşterilerimizin istediği özelliklerde ve renklerde ürettik.

Özel Ölçü Modern Köşe Koltuk Takımı Ömürlük Kalite

Yukarıdaki köşe koltuk takımı gri, antrasit renk keten kumaş ile müşterimizin istediği özel ölçüde üretildi. Ahşap bazası, köşe takımının dıştan dışa derinliğinin ölçüsünde kare pufu ile özenle çalışıldı.Özel ölçü modern köşe koltuk takımıolarak başlığını attığımız ürün detay sayfasında daha fazla resimlerine bakabilirsiniz.

Regina Gümüş Renk Köşe Koltuk Takımı

Regina Köşe Koltuk Takımıkomple gürgen ağacından üretilen iskelet aksamı neredeyse iki köşe takımı iskeleti gibidir. Ömürlük kalite tanımlamasını başlığa eklemiş olmamızın nedeni de budur. İstenilenözel ölçüüretilmekte olanRegina köşe koltuk takımıile ilgili görselleri ürün detay sayfasından görebilirsiniz.

Armoni U Köşe Koltuk Takımı

Armoni Köşe Koltuk Takımı, U şeklinde tasarımını büyük odalar ve salonlar için düşünebileceğiniz gibi, L şeklinde düşünürseniz küçük odalar için yaptırabilirsiniz.U şeklindetasarımı salon gibibüyükmekanlara düşünülmelidir. Çünkü orta kısmının kullanılabilmesi için orta boşluk en az 150 cm kadar olmalı. Böylece koltuk için gereken alan 20 mt2'den az olmamalı.

Notu: 5,0 Yıldız - Toplam: 2
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022

Sizin için seçtiklerimiz

Köşe Koltuk Takımları Özel Ölçü Tasarım

Bu kategoride yer alan tüm ürünler aşağıdaki seçeneklerle üretilmektedir:

Köşe Koltuk Takımları Özel Ölçü Tasarım

özel ölçü köşe koltuk üretimi özel ölçü köşe takımını kimler yapar köşe koltuk takımı yapan firmalar ölçülü köşe koltuk takımı döşemecisi özel ölçü köşe koltuk takımı nasıl yapılır
Mesaj Yaz