Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi
Bycadde Mobilya

Yaşam Alanınızı Lüks Göstermek İçin Salon Oturma Odası Koltuk Tasarım Fikirleri

Oturma Odası ve salon gibi yaşam alanlarınızı lüks ve konforlu göstermek için farklı fikirler edinmeniz için yeni bir dekorasyon yazımızla karşınızdayız. Özellikle modern tarzlarda lüks yaşam alanları tasarım fikirlerini burada görsellerle sizlere sunuyoruz.

Yaşam Alanınızı Lüks Göstermek İçin Salon Oturma Odası Koltuk Tasarım Fikirleri
Yaşam Alanınızı Lüks Göstermek İçin Salon Oturma Odası Koltuk Tasarım Fikirleri

Salon oturma odası, dekoratörün evlerde yenilenmesi gerektiğinde baktığı ilk yerdir. Konukların gördüğü ilk oda, kişisel zevkinizi yansıtmalıdır. Bycadde olarak, finansların asla şık bir alana girmesine izin vermiyoruz, bu yüzden bütçede olanlar için oturma odası tasarım fikirlerini üretimden sunuyoruz.

Ama başlamadan önce, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey var.


  • Tasarım hedefiniz nedir?
  • Çalışmak için ne kadar alanınız var?
  • Alan nasıl kullanılacak?
  • Hangi parçaları tutabilirsiniz ve nelerin değiştirilmesi gerekir?

Başlamak için, oturma odanızın lüks ve zamansız görünmesi için bazı anahtar ipuçları derledik.

Resimler üzerindeki kodları yukarıdaki site içi arama kutusuna yazıp ilgili ürün sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Tasarımınızı Basitleştirin

Karmaşık, aşırı işlenmiş bir oturma odası veya salon, şık ve sofistike değil, dağınık ve karmaşık görünebilir. Koleksiyonunuzu eleyin ve sadece duygusal değeri olan parçaları saklayın. Basitleştirilmiş bir alan, kalan öğelerin gerçekten parlamasını sağlayacak ve sizi bütçede tutacaktır.

İstirahatli Konfor Köşe Koltuk Takımı Metal Krom İskelet


Basitleştirilmiş bir alan, kalan öğelerin gerçekten parlamasını, kendini göstermesini sağlayacak ve bütçenizin dostu olacaktır.

Bahar U Köşe Koltuk Takımı

Cadde Köşe Takımı Lüks Modern Tasarım

Kırlent Yastıkları Güncelleyin

Sezon veya ruh halinize uygun yastık fırlatmak, bütçenize uygun olarak oturma odanıza yeni enerji katmanın hızlı bir yoludur. Yerleşimin yanı sıra renk, doku ve desenle oynayın: Koltuk Takımı veya Köşe Takımı ötesinde şezlong (josefin) gibi uzanma koltuğu, puf ve bench koltuk düşünün.

Oturma Odası Köşe Koltuk Takımı Modern Rahat Tasarımlar

Brown U Köşe Koltuk Takımı

Modern Lüks Oturma Odası Koltuk Takımı

Üstteki resimde gördüğünüzmodern bir oturma odası tasarımıdar ve uzun bir oda. İki adet üçlü kanepe birinin sol, ötekinin sağ kolu iptal edilerek iki parçalı uzunca bir kanepeye dönüştürülmüş, bench şeklinde puf ve iki yuvarlak puf yapılmış, iki de güzel berjer koltuk ile mekana uygun yerleşim sağlanmış.

Vinyetlerle Hikaye Oluşturma

Tek bir dekor parçasının kendi başına yerinden çıkabileceğini düşünüyorsanız, benzersiz bir skeç oluşturmak için benzer parçalardan oluşan bir koleksiyon düzenlemeyi deneyin. Kahve veya konsol masanızda bir hikaye anlatabilirler. Bunun için güzel biryuvarlak havuz başı koltuğu iç mekaniçin tasarlayıp dekorasyonunuza ekleyebilirsiniz.

Yuvarlak Kanepe Çift Kişilik Modern Görünüm

Oturma Odası ve Salon Dekorasyonu Koltuk ve Köşe Takımları

Oturma odası veya salonlar için koltuk takımları, köşe takımları olmazsa olmazlardır. Bizde yer alan koltuk takımı ve köşe takımı modelleri iki ayrı bölümde toplanmıştır. Koltuk takımı bölümünde yer alan bazı modellerimiz seri üretimini yaptığımız ürünlerdir. İstediğiniz renklerde kumaş seçeneklerine sahiptir. Bunun dışında kalan tüm ürünlerde her türlü ölçü ve tasarım değişikliği uygulanmaktadır. Birbirinden güzel köşe koltuk takımlarını görmek ve yeni eklenecek olan köşe takımlarını takip etmek içinköşe koltuk takımlarıkategorisini, Koltuk takımı, oturma grubu gibi köşe dışındaki takımları görmek ve yeni eklenecek olanları takip etmek içinkoltuk takımlarıkategorisini takip edebilirsiniz.

Notu: 5,0 Yıldız - Toplam: 2
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022

Sizin için seçtiklerimiz

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

Modern yaşam alanlarınızı mimarlarımızla tasarlayalım. Hayalleriniz sanala, sonra da gerçeğe dönüşsün.
Modern koltuk ve oturma grubu takımlarının yer aldığı bu bölümde ki tüm ürünlerde istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleri tercih edebilirsiniz. Özel projeleriniz uygulanır. Tüm modellerde Yataklı, Sandıklı ve ilave istekler uygulanır.
Kumaş ve deri seçenekleri konusunda sitemizde yer alan kataloglarımızdan fikir edinebilirsiniz.

Modern Koltuk Takımları Oturma Grupları

koltuk tasarımı modern koltuk modelleri salon koltuk tasarım fikirleri oturma odası koltuk tasarım fikirleri lüks oturma odası tasarım fikirleri salon köşe koltuk tasarımları oturma odası köşe koltuk tasarımları
Mesaj Yaz