Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Sırt Kapitoneli Hilal Koltuk Berjer Ve Puf Yanında

Sırt bölümü kapitoneli kollar hafif meyilli, yanında puf ve berjeri bulunan koltuk zevkinize uygun renk ve ölçülerde üretiyoruz.

Sırt Kapitoneli Hilal Koltuk Berjer Ve Puf Yanında
Sırt Kapitoneli Hilal Koltuk Berjer Ve Puf Yanında

Sırt Kapitoneli Hilal Koltuk Berjer Ve Puf Yanında

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,1 Yıldız - Toplam: 67
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1346
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim

Adını hilal görünümünden kazanan koltuğun iskelet aksamı fırınlanmış gürgen ağacıdır. Koltuğun kol bölümleri sırt ile tek parça olup yavaş bir eğim ile kendisini tamamlamıştır. Koltuğun üzerinde kadife kumaş olup müşterimizin isteği ölçüsünde farklı renk ve kumaş ile döşemesi yapılıyor. Sırt kapitoneli hilal koltuğun detayları:

  • İskelet aksamı fırınlanmış gürgen ağacından yapılmıştır.
  • 35 DNS kaliteli sünger kullanılmıştır, ayrıca konforunuza göre farklı sertlikte sünger kullanırız.
  • Üzerindeki kumaş kartelamız da bulunan, nubuk, kadife, tay tüyü, keten, hakiki ve suni deri gibi farklı kumaş seçenekleri ile döşemesini yaparız.
  • Kullanılacak mekana özel ölçülerde üretiyoruz.
  • Kredi kartına ödeme kolaylığı.

 Müşterilerimiz için özel koltuk üretiyoruz. Kullanacağınız mekana özel, sadece sizin için üretilen koltuklardır. Sırt kapitoneli hilal koltukların kumaşları istediğiniz renk ve model de olabilir. Koltuk ile beraber bir adet berjer ve puf mevcuttur. Dilerseniz berjer ve puf adetini artırabilirsiniz. Evinizi tasarlarken her şey hayal ettiğiniz gibi olsun.

Sizin için seçtiklerimiz

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

Chester ve kapitoneli koltuk modellerimizden beğendiğiniz tüm modeller istediğiniz renklerde kumaş ve deri seçenekleriyle üretilmektedir. Chester koltuklarda ister tek kanepe isterseniz istediğiniz adetlerde üretim yapılmaktadır. Nubuk kumaşlardan, ikon kadife kumaşlar, hakiki deri seçeneklerine kadar seçeneklerimiz mevcuttur.
Sünger çeşitlerimiz zengin olup istediğiniz rahatlıklarda ve kalitede seçebilirsiniz.
Yatak mekanizmalarında pek çok seçenekler sunmaktayız. Sandıklı tercihlerinizde pek çok modele uygulanabilir. Evinize özel ölçüler ve mimari projeler tasarlanır ve uygulanır. İç Mimarlarımız sizlere tüm teknik desteği sağlamaktadır. Projelendirme aşamasında bilgisayar ortamında çizimler yapılmakta evinizin dekorasyonunu sanal ortamda sizlere sunmaktayız.
Evinizin dekorasyonu konusunda size en iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Chester Kotluk Modelleri Ve Kapitoneli Koltuklar

köşe koltuk modelleri köşe koltuk takımları özel ölçülü köşe koltuk koltuk köşe takımı modelleri kumaş köşe takımları silinebilir köşe koltuk modelleri
Mesaj Yaz