Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Daisy Berjer Tekli Koltuk

Papatya berjer, dilimli pileli kumaş uygulaması ile pek çok konseptlere uyum sağlayabilecek farklı işçilik seçenekleri sunulabilen zarif bir model

Daisy Berjer Tekli Koltuk
Daisy Berjer Tekli Koltuk

Daisy Berjer Tekli Koltuk

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,4 Yıldız - Toplam: 177
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1342
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim
Daisy berjer, pileli ve fitilli uygulaması ile geleneksel örnekleri modern çizgilerle güncelleyerek zarif bir görüntü elde edilmiş bir modeldir. Bu tür modeller, ayak çeşidi, kapitone uygulaması veya farklı desenli kumaş tercihleriyle şekilden şekile girebilecek tasarımlardandır. Berjer ve Tekli Koltuk Modellerimizde birbirinden güzel klasik, modern, avangart, country tarzlarında modelleri görün istediğiniz renklerde özel üretim yapalım.

Sizin için seçtiklerimiz

Tekli Koltuk Berjer Modelleri

Tekli berjer koltuk modelleri istediğiniz koltuk takımlarına, köşe takımlarına istediğiniz renklerde ve döşeme stilleriyle düşünebilirsiniz. İstediğiniz adetlerde yaptırabileceğiniz gibi sadece evinize değil restoran, cafe, otel, loby, okul gibi yerler için çok adetli düşünülebilir.

Tekli Koltuk Berjer Modelleri

tekli koltuklar tekli koltuk modelleri berjer koltuklar berjer koltuk modelleri tekli koltuk üretimi
Mesaj Yaz