Ürünlerde Arama Yap:

BYCADDE® Mobilya EXCLUSIVE: 6 kat entegre Fabrikadan yüksek kalite uygun fiyatlar herşey size özel.

Üye Ol Üye Girişi

Siyah Cafe Restoran Okul Sedir Koltuk

Cafe restoran okul organizasyon okuma ve etkinlik salonu gibi mekanlarda rahatlık ile kullanabileceğiniz sedir. Siyah renkli olup oldukça dayanıklı ve temizlenebilir yüzeye sahiptir.

Siyah Cafe Restoran Okul Sedir Koltuk
Siyah Cafe Restoran Okul Sedir Koltuk

Siyah Cafe Restoran Okul Sedir Koltuk

Kredi Kartı geçerli olup taksit vardır. Fiyat bilgi amaçlıdır. Özel üretimde fiyat siparişte netleşir. Daha düşük veya yüksek fiyatı seçenekleriniz belirler.
₺0,00
Mesaj Yolla Mesaj Yolla

Renk ve Desen Seçenekleri

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Notu: 4,4 Yıldız - Toplam: 12
0216 314 5022 0555 004 5022 0555 004 5022 Kodu: 1245
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.
Ölçüler:
Özel Üretim

Hizmet sektörü koltukları çok yıpranan, yerinden çok harekat ettirilen koltuklardır. Bundan dolayı bu koltuklarda yıpranma ve aşınma meydana gelmesi kaçınılmaz oluyor. Bycadde Mobilya okul ve işletme sahiplerimize bu konuda destek veriyoruz. İster bizleri aramaları isterseler showroomumuza gelerek birbir görüşerek destek alabilirler.

Siyah sedir koltuk yüzeyi silinip temizlenebildiğinden dolayı sizlerin temizlik konusunda korkularınızı giderecek bir sedir koltuktur. Koltuk baştan aşağıya Bycadde Mobilya atölyelerinde üretilmektedir. Ürünün her aşamasını kendimiz imal ederiz. Memnun müşteri bizleri için çok önemlidir. Sedirlerimizin kalitesine son derece önem veririz.

  • Sedirler sipariş üzerine imal edilir.
  • Kullanılacak mekana göre ölçü alındıktan sonra üretim yaparız.
  • Uzun süre dayanıklılığını koruması için 1. kalitede malzeme kullanıyoruz.
  • Kumaş silinebilir temizliği oldukça kolaydır.
  • İmalat tamamen kendi atölyemizde gerçekleşir, bundan dolayı maliyet azalır kalite artar.
  • Cafe, restoran, okul vb. topluma hizmet eden iş yerleri için cilalı koltuk önermiyoruz. 


Sizin için seçtiklerimiz

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

Bu kategorideki görseller fikir amaçlı olup işletmeniz için düşündüğünüz dekorasyonunuz için özel olarak tasarlanmakta ve istenilen adetlerde ve metrajlarda üretilmektedir. Eğer projelendirilmiş bir tasarımınız yoksa bizi çağırın yapılacak işe yerinde keşif yaparak ölçüleri alalım nereye neler yapılabilir taslak çıkaralım ve bütçeye uygun alternatifler sunalım.
Hakiki derilerden özel kumaşlara kadar zengin renkler, farklı işçiliklere kadar her mekana uygun seçenekleri size sunalım.
Cafe, ofis, otel, restoranlar için dekoratif koltuklar, sedirler mekanınıza özel seçeneklerle üretilmekte. Masalar, sandalyeler, berjerler, kapitoneli modeller farklı işçilik uygulamaları ile lüks mekanları bizimle hazırlayın.

Cafe Otel Ofis Koltuk Tasarımları

kanepe kanepe modelleri kanepeler kanepe imalatçısı dekoratif kanepeler cafe koltukları ofis koltukları otel koltukları patchwork koltuk kırkyama koltuk
Mesaj Yaz